Een perfect huwelijk: digitale meter en thuisbatterij

Heb je zonnepanelen en een digitale meter, dan krijg je sinds maart 2021 een vergoeding voor de elektriciteit die je op het net injecteert. Daarnaast betaal je aan je energieleverancier een vergoeding voor de elektriciteit die je van het net afneemt. Dat betekent dat je energiekost volledig afhangt van je zelfverbruik.

Lees meer

Interesse in een thuisbatterij? Eerst zien, dan geloven!

Ecovolution wil niets aan het toeval overlaten, daarom volgen we de ontwikkelingen in de wereld van zonnepanelen op de voet. Het nieuws dat de terugdraaiende teller zou worden afgeschaft sloeg in als een bom. In ons kolibrie-pact beloven wij maximaal rendement en ondersteuning. Om die beloftes te borgen gingen wij direct op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten: een thuisbatterij!

Lees meer

Last van vogels onder je zonnepanelen? Wij lossen het op!

Vogels of ongedierte die onder je zonnepanelen vertoeven kunnen veel schade aanbrengen. Het plaatsen van vogelwering is daarom aangewezen en dit omwille van volgende redenen:

- De vogelnesten of takken bemoeilijken de natuurlijke ventilatie aanzienlijk. Nochtans is ventilatie bij zonnepanelen van groot belang want hoe warmer de zonnepanelen worden, hoe lager het rendement van je installatie zal zijn.
 

Lees meer

Ecovolution is nu ook een RESCert-gecertificeerd bedrijf!

Yes we have it!

Vanaf 1 januari 2021 komen gebruikers van zonnepanelen in aanmerking voor een éénmalige premie van de overheid, op voorwaarde dat je een beroep doet op een erkend RESCert-installateur.

Ecovolution is een RESCert-gecertificeerd bedrijf, zo ben jij er zeker van dat je installatie geplaatst wordt door mensen die over de nodige competenties beschikken.

In ons kolibrie-pact beloven wij kwaliteit, het RESCert-certificaat is daarvan het grootste bewijs.

Lees meer
Design by door Reclamelab - privacybeleid