Ecovolution, duurzaam energiebeheer voor iedereen …

Ecovolution werd in 2009 door Jan Haspeslagh, Hilde Verleye en Koen Hommez opgericht.
Onder het motto ‘laat je dak renderen’ huurde Ecovolution de daken van particulieren en bedrijven om er zonnepanelen op te leggen. Ecovolution bouwde aan een eigen zonnepanelenpark en de klanten genoten van goedkope energie zonder zwaar te moeten investeren. Anno 2021 zijn wij in de provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen een gevestigde waarde als installateur van zonnepanelen en promotor van duurzaam energiebeheer..

Ecovolution biedt een totaalpakket aan dat inspeelt op de nieuwe noden die ontstaan zijn nadat de overheid de terugdraaiende teller heeft afgeschaft. Je kunt bij ons terecht voor de installatie van je zonnepanelen en wij bieden ook de meest geschikte batterijopslag aan voor jouw installatie. Met onze laadpalen kun je moeiteloos je elektrische wagen opladen. Die ‘ecosolution’ past perfect bij onze visie ‘ecologisch besparen’.

Wil je nog een stapje verdergaan in je ecovolutie, vul dan je installatie aan met een warmtepompboiler en kies voor warme ledverlichting in en rond je huis.

Wij staan en gaan voor ecovolutie

Onze missie, visie en strategie vatten wij samen onder één woord ‘Ecovolutie!’ Vanuit ons sociaal bewustzijn willen wij ons steentje bijdragen aan het milieu. We willen een positieve impact creëren op het milieu zodat onze kinderen en kleinkinderen nog lang kunnen genieten van onze blauwe planeet.

SDG nr.7 (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties wil tegen 2030 het aandeel hernieuwbare energie in de wereldwijde energiemix aanzienlijk verhogen. Om dat doel mee te realiseren promoten wij zonne-energie als middel om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ben je ervan overtuigd dat onze planeet een groene boost nodig heeft? Laat je dan door ons begeleiden in je eigen ecovolutie en laat je installatie maximaal renderen!

Wij werken samen aan een groene toekomst! Daarom sluiten wij met jou een pact!

Ecovolution is nu ook een RESCert-gecertificeerd bedrijf!

Yes we have it!

Vanaf 1 januari 2021 komen gebruikers van zonnepanelen in aanmerking voor een éénmalige premie van de overheid, op voorwaarde dat je een beroep doet op een erkend RESCert-installateur.

Ecovolution is een RESCert-gecertificeerd bedrijf, zo ben jij er zeker van dat je installatie geplaatst wordt door mensen die over de nodige competenties beschikken.

In ons kolibrie-pact beloven wij kwaliteit, het RESCert-certificaat is daarvan het grootste bewijs.Ons DNA zit verweven in ons Kolibriepact!

Dat een kolibrie ons wagenpark versiert is helemaal geen toeval. Dit bijzondere vogeltje is een echte krachtpatser. Hij pendelt over en weer tussen Zuid-Amerika en Canada, een tocht van drieduizend kilometer. Toppunt van energie!

De kolibrie houdt zijn energielevel op peil door elk half uur bij te tanken. Tanken is verleden tijd als je zonnepanelen op jouw dak legt. De zon zorgt voor al jouw elektriciteit, onze laadpalen doen de rest, zonder bekommernissen over je factuur. Om jouw ecovolutie op een efficiënte manier door te voeren sluiten wij met jou een pact dat wij met trots aan je voorstellen. Check this!

Het Kolibriepact belooft

K Kwaliteit
O Ondersteuning
L Langdurige klantenrelatie – service
I Investering in de toekomst
B B2B en B2C
R Rendement
I Installatie van hoogwaardige materialen
E Ecovolutie zonder zorgenLees meer
Design by door Reclamelab - privacybeleid