Batterijopslag bij jou thuis, het kan!

Heb je een digitale meter, dan is de aankoop van een thuisbatterij met zonnepanelen - in Vlaanderen - een uitstekende investering. Met een thuisbatterij verbruik je de opgewekte elektriciteit volgens eigen behoefte. Je zelfverbruik stijgt aanzienlijk waardoor je bijna geen stroom meer van het net moet afnemen en slechts minimaal moet injecteren. Je energiefactuur daalt en dat is een goeie zaak voor je portemonnee!

Om nog meer te besparen kun je in combinatie met extra monitoring het rendement van je zonnepaneleninstallatie quasi verdubbelen. Dat wil zeggen dat je de injectie van groene stroom op het net fel kunt terugdringen waardoor je zonnepaneleninstallatie veel rendabeler wordt.

Een thuisbatterij betekent onafhankelijkheid. De grote energieleveranciers bepalen niet langer hoe jouw energiefactuur eruitziet. Batterijopslag thuis is anno 2021 een uitstekende investering, want je kunt tot 2550 euro subsidie ontvangen van de Vlaamse overheid.

De kers op de taart is dat je ecologische voetafdruk nog kleiner wordt!

 Ontvang een premie onder voorwaarden!


De Vlaamse overheid voorziet een premie voor wie een thuisbatterij koopt of leaset. Er moet aan bepaalde voorwaarden voldaan zijn om deze te kunnen ontvangen.

De thuisbatterij moet onder meer aangesloten zijn op het elektriciteitsnet in Vlaanderen en kan alleen door particulieren aangevraagd worden. Ze moet ook door een erkend elektrotechnisch installateur geplaatst worden. Bij Ecovolution ben je hiermee op het juiste adres!
 

Maak je geen zorgen, ons stappenplan maakt het jou gemakkelijk

  1. Je hebt ons gecontacteerd voor een gratis offerte. Wij bellen jou voor een kennismakingsgesprek.
  2. We zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw energiebehoefte. Je ontvangt een offerte en een financiële simulatie.
  3. Wij installeren de thuisbatterij volgens de regels van de kunst.
  4. Wij leggen een afspraak vast voor de keuring van jouw installatie bij een onafhankelijke keuringsdienst. De keurder bezorgt jou een AREI-keuringsverslag.
  5. Wij informeren en helpen je graag bij het aanvragen van de premies bij de Vlaamse overheid.
  6. Is er een storing? Contacteer ons en wij garanderen service binnen de 48 uur.
 

Wij kiezen onze leveranciers bewust!

Ecovolution sluit met jou een pact. Ons kolibriepact belooft kwaliteit en om die belofte na te komen leveren wij thuisbatterijen van PYLONTECH en BYD.

Deze fabrikanten zijn een referentie in de sector van de batterijopslag en leveren toestellen die door hun innovatieve technologieën zeer kwalitatief en efficiënt zijn.

Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar de beste oplossing voor jouw accubehoefte.

Samen hebben wij maar één doel: Jouw groene energie zo rendabel mogelijk maken.

Design by door Reclamelab - privacybeleid