Ons DNA zit verweven in ons Kolibriepact!

Dat een kolibrie ons wagenpark versiert is helemaal geen toeval. Dit bijzondere vogeltje is een echte krachtpatser. Hij pendelt over en weer tussen Zuid-Amerika en Canada, een tocht van drieduizend kilometer. Toppunt van energie!

De kolibrie houdt zijn energielevel op peil door elk half uur bij te tanken. Tanken is verleden tijd als je zonnepanelen op jouw dak legt. De zon zorgt voor al jouw elektriciteit, onze laadpalen doen de rest, zonder bekommernissen over je factuur. Om jouw ecovolutie op een efficiënte manier door te voeren sluiten wij met jou een pact dat wij met trots aan je voorstellen. Check this!

Het Kolibriepact belooft

K Kwaliteit
O Ondersteuning
L Langdurige klantenrelatie – service
I Investering in de toekomst
B B2B en B2C
R Rendement
I Installatie van hoogwaardige materialen
E Ecovolutie zonder zorgen


Kwaliteit is ons kenmerk: wij besparen niet op kwaliteit want we werken alleen met hoogwaardige materialen. Bovendien kiezen wij onze leveranciers met de grootste zorg.

Ondersteuning: je ziet de bomen door het bos niet meer door de vele informatie die je overal vindt? Stop met zoeken want wij adviseren jou bij iedere stap van jouw project. Wij helpen je om de juiste strategische en technische keuzes te maken en nemen bovendien alle administratie die erbij hoort voor onze rekening.

Langdurige klantenrelatie en service: dankzij het vertrouwen van onze klanten zijn wij al 10 jaar een gevestigde waarde in de sector. Onze uitstekende service en onze dienst na verkoop zijn ons handelsmerk.

Investering: het doel van je investering is een win-win: je bespaart op je energiefactuur en je investeert in het milieu. Dubbelcheck!

B2B en B2C: zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor hun ‘ecological evolution’. Onze zonnepanelen bestaan in een “residential line” en een “commercial line”.

Rendement: wij garanderen een maximaal rendement, de terugverdientijd van je installatie houden wij zo kort mogelijk door de juiste combinatie te kiezen volgens jouw behoeftes.

Installatie: ervaren vakmannen en handige montagesystemen garanderen een perfecte installatie van jouw panelen.

Ecovolutie zonder zorgen: energie besparen doe je in 6 stappen. Lees hier alles over jouw ecovolutie, van kennismakingsgesprek tot service na verkoop.
Design by door Reclamelab - privacybeleid